Miten Korjata Virheet, Joista Ei Sanota Mitään

Share This Story !

Yksi tällainen työkalu on Internet -yhteyksien diagnostiikkalaite. Tämä työkalu skannaa järjestelmän ja yrittää ratkaista ongelmat. Sama pätee palomuuriin.Ensin se täytyy poistaa käytöstä, mutta jos sen käyttö on ehdottoman välttämätöntä, ainakin käytetty selain on lisättävä uuteen poikkeussääntöön. Lopulta itse selain voidaan vaihtaa toiseen. Mutta nämä olivat vain verkon parametreja. Loppujen lopuksi, myös tässä tapauksessa annetaan virheilmoitus ja käyttäjä alkaa taas miettiä, mitä tehdä, jos DNS-palvelin ei vastaa. Kun olet poistanut ongelmallisen sovelluksen käytöstä tai poistanut sen,DNS-palvelin ei vastaa virhe on ratkaistu kokonaan.

  • Markkinoilla on valtava määrä selaimia, jotka voidaan ladata ilmaiseksi.
  • Usein viesti “DNS -palvelin ei vastaa” voi ehkäistä tiettyjen roskatiedostojen lataamista.
  • Nokkelampi tapa on ottaa käyttöön Tiedot-ruutu.
  • Nyt voit Googlea oppia lisää tiedostotyypeistä.

Siksi, jotta sinun ei tarvitse ottaa askelta taaksepäin tässä suhteessa, aiomme näyttää sinulle vaihtoehtoisen ratkaisun ongelman ratkaisemiseksi. Jos olemme jo asentaneet kaikki Windows 10 -päivitykset, kuten alussa näytimme, korjaamme virheen. Tämä on asia, jonka aiomme korjata Windowsin rekisterieditorilla. Tietenkin, koska kyseessä on rekisteritoiminto, on suositeltavaa tehdä siitä varmuuskopio ennen kuin kosketat sitä. Joten kun tarvittavat varotoimenpiteet on toteutettu, aloitetaan. Minulla sama HP W7Pro kone jossa viime keväällä ja alkukesästä suoritin pyöri koska W Update oli vika päivityshaku ei toiminut.

On syytä mainita, että jos emme näe sitä, meidän on luotava se itse. Voit tehdä tämän napsauttamalla tyhjää kohtaa oikeanpuoleisessa ruudussa hiiren oikealla painikkeella.

Kuinka Kauan Windows 10

Kun ohjelma on poistettu, asenna ohjelma uudelleen käyttämällä CD-levyä saadaksesi itsellesi virhe ilmainen ohjelma. Jos ei, voit todennäköisesti poistaa sen puhdistamalla levyn. Napsauta hiiren kakkospainikkeella asemaa, valitse ominaisuudet luettelon alareunasta. “Standard Cleaner” -tilassa voimme valita, mitkä tiedostot haluamme poistaa itse.

Korjaus Nro 2 Yritä Huuhdella Dns Manuaalisesti

Jos näin on, uuden adapteriohjaimen hankkiminen tai sinun päivittämisesi voi olla tarvitsemasi ratkaisu. Verkko-välilehti, korosta IP-versio valikosta ja napsauta Ominaisuudet-painiketta.

Jos haluat käyttää laitetta, sinun on poistettava käytöstä jokin muu järjestelmän laite. Poista laite Laitehallinnasta ja käynnistä tietokone uudelleen laitteen uudelleen asentamista/alustamista varten. Käytöstä poistettu laite on laite, joka on fyysisesti olemassa järjestelmässä ja kuluttaa resursseja, mutta sillä ei ole suojatussa tilassa olevaa ohjainta. Ohjain-välilehdellä on lisätietoja ohjaimesta, ja sen avulla voit päivittää tai palauttaa ohjaimen, poistaa sen käytöstä tai poistaa msvbvm50.dll puuttuu ohjaimen asennuksen. Jos laitteen käytössä ilmenee ongelmia, näytössä näkyy ongelman tyyppi. Näytössä voi näkyä lisäksi ongelman koodi ja numero sekä ehdotettu ratkaisu.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ক্যালেন্ডার

সোম মঙ্গল বুধ বৃহ শুক্র শনি রবি
 
১০১১১২১৩১৪১৫
১৬১৭১৮১৯২০২১২২
২৩২৪২৫২৬২৭২৮২৯
৩০৩১  

বিশ্বজুড়ে করোনাভাইরাস

বাংলাদেশে

আক্রান্ত
সুস্থ
মৃত্যু

বিশ্বে

আক্রান্ত
সুস্থ
মৃত্যু
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)